Συχνές Ερωτήσεις

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

 1. Επιλέγεις το πεδίο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ που βρίσκεται πάνω δεξιά στη σελίδα ή κάτω στο κέντρο
 2. Κάνεις κλικ στο κουμπί Δημιουργία ενός Λογαριασμού, που βρίσκεται κάτω από την ενότητα NEOI ΠΕΛΑΤΕΣ
 3. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου
 4. Αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, κάνεις κλικ στο κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ
 5. Ο λογαριασμός σου είναι έτοιμος!

Σημαντικά

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Συμφωνώντας να λαμβάνεις νέα και ενημερώσεις από το kqfashion.gr θα λαμβάνεις newsletter με τα νέα και τις προσφορές μας.

Σε αυτή την περίπτωση επιλέγεις το πεδίο «Ξεχάσατε τον Κωδικό σας». Στη συνέχεια επιλέγεις την ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία έχεις δημιουργήσει τον λογαριασμό, και ακολουθείς τις οδηγίες στο mail που σου έχει σταλεί. Ο νέος κωδικός σου είναι έτοιμος.

Αν λάβεις email Υπενθύμισης Προσωπικού Κωδικού χωρίς να το έχεις ζητήσει, επικοινώνησε άμεσα μαζί μας. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 22353 02010, από Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-14:00 & 17:00-21:00 και Σάββατο 9:00-15:00.

Κάνεις είσοδο στο kqfashion.gr με το email και τον κωδικό πρόσβασης, που έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου και συνδέεται στη σελίδα του λογαριασμού σου. Εκεί μπορείς να δεις και να τροποποιήσεις όλα τα στοιχεία σου:

 • Προσωπικά στοιχεία
 • Στοιχεία πρόσβασης
 • Διευθύνσεις
 • Αλλά και να δεις το ιστορικό Παραγγελιών

ΠΩΣ ΠΛΟΗΓΟΥΜΑΙ ΣΤΟ kqfashion.gr

Α. Πλοήγηση: Μπορείς να πλοηγηθείς στο κεντρικό menu του kqfashion.gr, αρχικά επιλέγοντας την κεντρική κατηγορία προϊόντων που σε ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια επιλέγεις τις υποκατηγορίες μέχρι να φτάσεις σε μία λίστα προϊόντων. Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες, κάνεις κλικ πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν που σε ενδιαφέρει.

Β. Βy Brand: Επιλέγεις την κεντρική κατηγορία (Άνδρας, Γυναίκα, Παιδί, Αξεσουάρ) που σε ενδιαφέρει και από τα φίλτρα κάνοντας κλικ στο brand το οποίο σε ενδιαφέρει βλέπεις την λίστα με τα προϊόντα της αντίστοιχης εταιρείας όπου και μπορείς να επιλέξεις το προϊόν που θέλεις.

Γ. Αναζήτηση: Εισάγεις έναν όρο στην μπάρα αναζήτησης που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας. Μπορείς να ψάξεις οποιονδήποτε όρο (brand, όνομα προϊόντος, κωδικός προϊόντος κ.λπ.) και να επιλέξεις το προϊόν που θέλεις μέσα από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Επικοινώνησε μαζί μας! Δες τους τρόπους επικοινωνίας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ

Α. Pick up Point: Στην περίπτωση που μένεις κοντά στο κατάστημα KingQueen και εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να παραλάβεις αυτοπροσώπως την παραγγελία σου.

Β. Παραλαβή μέσω εταιρείας courier: Εφόσον συμπληρώσεις σωστά τα στοιχεία σου και τη Διεύθυνση Παραλαβής, οι εταιρείες courier με τις οποίες συνεργαζόμαστε θα φροντίσουν να παραλάβεις την παραγγελία σου το ταχύτερο δυνατό. Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,80 €. Θυμίζουμε πως τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 70 €, ενώ το κόστος για παραγγελίες μικρότερης αξίας είναι 2,90 €.

Οι επιλογές πληρωμής είναι 3:

 • Α. Αντικαταβολή
 • Β. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • Γ. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Δες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής/αποστολής εδώ

Μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή, κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σου και επιλέγοντας την ενότητα ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ. Εκεί μπορείς να δεις πληροφορίες για όλες τις παραγγελίες που έχεις καταχωρήσει.
Αν δεν έχεις λογαριασμό μπορείς στο κάτω μέρος της σελίδας από το μενού εντοπισμός παραγγελίας να βάλεις το email της παραγγελίας σου και τον κωδικό αυτής και να σου πούμε σε ποια στάδιο βρίσκεται!

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες

 • Α. Αντικαταβολή
 • Β. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • Γ. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Δες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής/αποστολής εδώ.

Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται σε ημέρες αργίας, αρχίζουν να υλοποιούνται την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά την τελευταία ημέρα της αργίας. Ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης ξεκινά να μετρά από τότε.

Σημαντικό

Αν δεν παραλάβεις την παραγγελία σου στον προβλεπόμενο χρόνο & δεν έχεις λάβει ενημέρωση για ενδεχόμενη καθυστέρηση, επικοινώνησε μαζί μας στο 22353 02010, από Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-14:00 & 17:00-21:00 και Σάββατο 9:00-15:00.

Σε περίπτωση που θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου για οποιονδήποτε λόγο, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 22353 02010, από Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-14:00 & 17:00-21:00 και Σάββατο 9:00-15:00.

Σημαντικό

Μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σε διάστημα 2 ωρών από την καταχώρησή της. Μετά το 2ωρο είναι πιθανό η παραγγελία να έχει ήδη παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών, οπότε η ακύρωση δεν θα γίνει δεκτή.

ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

Οι συνεργάτες μας μπορούν να καταχωρήσουν τηλεφωνικά την παραγγελία σου, στο 22353 02010, από Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-14:00 & 17:00-21:00 και Σάββατο 9:00-15:00.

Ο Οδηγός Μεγεθών που βρίσκεται στο κάτω μέρος των σελίδων μας Size Guide είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις το σωστό μέγεθος για σένα, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα λάθους.

Αν, ωστόσο, χρειαστείς οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 22353 02010, από Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-14:00 & 17:00-21:00 και Σάββατο 9:00-15:00.

Το οπτικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την ποιότητα ανάλυσης της οθόνης σε κάθε συσκευή. Οι φωτογραφίες και η ανάλυση χρωμάτων κατά την επεξεργασία από εμάς έχει γίνει με γνώμονα την πιστότερη δυνατή απόδοση της πραγματικής απόχρωσης κάθε προϊόντος.

Επικοινωνία

Έχετε ακόμα απορρίες?