Βήμα 1

Επιστροφή προϊόντος

Για να επιστραφεί το προϊόν στο κατάστημα KingQueen, επικοινωνείς με το υποκατάστημα της εταιρείας Courier που σου στείλαμε το δέμα και αποστέλλεις το δέμα στη διεύθυνση Γερασίμου Βασιλειάδη 26, 35008 Καμένα Βούρλα, Tηλ. 22353 – 02010. Η διαδικασία είναι δωρεάν και το δέμα το αποστέλλεις με την ένδειξη “Χρέωση παραλλήπτη”.

Βήμα 2

Προσθήκη παραγελίας

Στη συνέχεια ολοκληρώνεις μια παραγγελία στο e-shop μας γράφοντας στα σχόλια “Παραγγελία Αλλαγής” με τρόπο πληρωμής “Αντικαταβολή”. Έτσι δεσμεύουμε το απόθεμα και περιμένουμε την επιστροφή του προϊόντος σου για να γίνει η αλλαγή και να σου στείλουμε το καινούριο προϊόν. Σε καμία περίπτωση δε γίνονται αλλαγές με άλλο τρόπο πέραν της “παραγγελίας αλλαγής” μέσω του eshop ή του τηλεφώνου.

Η χρέωση αλλαγής επιβαρύνεται με 5€ απο την επιχείρησή μας για τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής των προϊόντων.

Η αλλαγή των παιδικών ενδυμάτων γίνεται αποκλειστικά και μόνο με παιδικά ενδύματα.

Δεν υποστηρίζεται από την επιχείρησή μας η περίπτωση επιστροφής χρημάτων.

Οι αλλαγές και επιστροφές προϊόντων δεν υποστηρίζονται από τη στιγμή που η αγορά έχει γίνει σε προϊόντα που έχουν μεγαλύτερη από 30% έκπτωση ή έχουν αγοραστεί από την κατηγορία “Stock House”.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία γίνεται εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Λάθος ή ελαττωματική αποστολή

Σε περίπτωση αποστολής λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος η διαδικασία που ακολουθείται για την αλλαγή προϊόντος είναι ακριβώς η ίδια με την παραπάνω. Με την διαφορά ότι τα έξοδα μετακίνσης των δεμάτων βαρύνουν την επιχείρηση KignQueen.

Όροι επιστροφής
  • Μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες εφόσον είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση, και η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Ενδύματα και υποδήματα στα οποία έχει αφαιρεθεί το ταμπελάκι, ή που έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της διαδικασίας δοκιμής δεν επιστρέφονται.
  • Για λόγους υγιεινής δε γίνονται δεκτές επιστροφές σε κάτω εσώρουχα (στρινγκ, μποξεράκια, σλιπάκια κλπ). Στα γυναικεία μαγιό με αυτοκόλλητη προστατευτική ταινία και στα σλιπάκια, η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αφαιρεθεί η ταινία αυτή. Μαγιό μπραζίλιαν, μαγιό στρινγκ και όσα σλιπ μαγιό δεν πωλούνται με προστατευτική ταινία δεν επιστρέφονται.
  • Σε περίπτωση επιστροφής, είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα.
  • Εφόσον δεν τηρούνται κάποιες ή όλες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, το κατάστημα KingQueen έχει δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν γυρίζει στον αποστολέα του, ο οποίος βαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής.
  • Εάν δεν επιθυμείς να αποστείλεις το δέμα με courier, μπορείς να το παραδώσεις αυτοπροσώπως στο φυσικό κατάστημα KingQueen.